Thursday, March 03, 2011

Tae Wan Mi a.ka.太完美 [Korea Version]

OO Tae Wan Mi.. ehehehe
Saja je nak repeat part Donghae sebab suara dia best giler ah
Walaupun Kyuhyun adalah main dalam song ni.
Saja je upload yang korea version sebab video ni lagi fair sikit bab part member
Semua member rasa cam cukup je airtime..eceh..dah macam variety show je
Tapi kalau bagi pilihan aku lagi suka chinese version sebab yang korea version ni dengar cam pelik sikit
mula2 tapi skang dah ok. Korang kena tengok video ni sebab my cry baby Eunhyuk sungguh kacak, hensem, macho, comel, berkarisma, bergaya, hmm..apa lagi ye nak puji ni..hahahah
Haa..part rap dia la paling daebak skali. Huhuhu...
Bounce to the music let you feet go down
To the floor and I'ma break it down
Let me in and let me show you all my bling bling
and all my kicks kicks
Baby dance with me...
lebih kurang macam tu la rap dia..
Fuhhhhhh
Teruja sehhh tengok mv ni.
Tengok tau jangan xtengok

4 comments:

  1. erm..sya lak suke versi korea..maybe sbb x biasa dgr lagu chinese kot..tue yg ase pelik and lawak jew bunyi

    ReplyDelete
  2. sya, yg rap tu kan.. Bounce to the music let your feet go round bkn down..typo error.. akak suka yg chinese sbb akak mmg biasa dgr lagu cina..akak lg senang nk ikut kalo lagu china..lagi senang nk hafal

    ReplyDelete
  3. akak!!sy xsuke korean punye..
    sgt2 pelik lorhh..hahaha
    telinga xdpt trime sgt..
    kekekeke~`^^

    ReplyDelete
  4. SUKE SUKE SUKE lagu ni.. mmg perfectttt lah.. hehehehe

    ReplyDelete

My friend say: