Thursday, February 10, 2011

Tag [Jawapan Merapu]

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
Nyawa sebab kalo xde nyawa macam mana nk hidup kan?

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri??
Hmm...headphone baru kat Times Square

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu??
Hmm...Kat Tempat Paling Indah kat dunia? Kat mana?

4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan?
Hubungan? Hmm..xnk jawab la..macam xbest je nak ckp.

5. Adakah anda sedang dilamun cinta??
Yes..exactly..ngan? Ngan Super Junior la..sapa lagi kan..

6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam??
Alamak..xingat la..Rasanya kat Wendys kat Times Square ngan Ain ngan Farhah

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
Epop..hahha..majalah la

8. Apakah nama penuh kamu??
Nur Anim Binti Abdul Rashid

9. Kamu lebih senang dengan ayah atau mak??
Tentu la dua-dua cuma skang yang ada mak sebab abah dah meninggal lama

10. Namakan seseorang yang ingin kamu jumpa dalam hidup kamu buat pertama kalinya??
Kalo tengok gambar ni pun mesti dah tau siapakan?
Kyuhyun la..masa tu aku nak cakap kat dia "Sudi x jadi adik nuna?

11. Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu.
1) Nadia Diana
2) Syafienaz
3) Dayana Hamizah
4) RuiYing
5) Ridzuan
6) Saiful Arifin
7) Kak Alin
8) Of course la my twin, Ain (most close)

12. Adakah kamu mencuci pakaian sendiri??
Hmm..guna mesin basuh je

13. Tempat yang paling seronok yang kamu mahu pergi?
Seoul, Korea!!!!!!!

14. Pernah menipu?
Ada la sebab terpaksa

15. 8 perkara yang amat saya gilai?
1) Super Junior
2) Lagu Sorry Sorry
3) Collect gambar
4) Update blog & tumblr
5) Twitter & Facebook
6) E-pop
7) Makan
8) Dreaming?

16. Pelukan atau ciuman??

Hugs la..*Dream Eunhyuk will hug me..kekekeke

17. 8 perkataan yang sering diucapkan??
1) Tu la pasal
2) Oppa!!!
3) Mak
4) Ok
5) Ye ke?
6) Xpe, nanti Anim buatkan ye..
7) Mak, apa2 hal bagitau Anim ye
8) Mak ok ke?

18. 8 buah buku yang paling baru di baca??
Hahha... e-pop paling last..jarang dah baca buku.. baca surat ngan memo banyak la

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali?
1) Sorry Sorry (Super Junior)
2) My All Is In You (Super Junior)
3) No Other (Super Junior)
4) Hope (SJ Kyuhyun)
5) Smile Again (SJ Ryeowook)
6) Haejoosaeyo-Please (SJ Eeteuk & Shindong)
7) Coagulation (SJ KRY)
8) InHyeon (SJ Yesung & Eeteuk)


20. Mari men'TAG' 8 orang lain..
Nak tag macam mana? ni kan blog..ke nak kena mention kat orang tu yang kita ada tag nama dia?

3 comments:

  1. ish mcm maner lak leh nak jupe laki sya nih? =.=

    ReplyDelete
  2. hehe..sya, akak nk jumpa adik kesayangan akak tu
    munie, leh je.akak pun amik dr blog sya ngan shila

    ReplyDelete

My friend say: