Tuesday, February 08, 2011

KyuTeuk Couple!!! Argh!!!! So Dangerous

Kalo korang tengok gambar kat atas ni nampak normal je tapi bila korang scroll ke bawah.. OMO!!!
So dangerous..hahaha.. even they look cute but to be honest i dont really like it.

Yang ni dorang tengah nyanyi sama2. Comelkan si abang dan si adik ni bila berdua. Tapikan kadang2 nampak cam Kyu ni abang sebab dia tinggi dari Eeteuk.Kekeke
Dorang nyanyi 2 lagu malam tadi. So adorable. Love their voice

I think Kyuhyun is going crazy when he treat the leader like that.
Like a man treat his lovely women.. Sikit lagi nak kiss Teukie oppa.

Geli pun ada, nyampah pun ada..Suka pun ada..haha
Entah2 Kyu bayangkan Eeteuk ni perempuan kot..kekeke
Tengok muka Teukie oppa, macam xsanggup je..Haha
Nasib pastu dorang kembali normal. Pada korang yang xkenal dorang ni jangan anggap
yang dua lelaki ni gay..cuma dorang ni sememangnye sangat rapat.. ye la kan dorangkan Super Junior..Member group yang sangat famous ngan close relationship.
I love KyuTeuk Couple so much.

Their close friendship inspire me to be a good friend to my friends too especially ELF chingu who really treat me well.

KYUTEUJ Couple HWAITING!!!!!!



5 comments:

  1. Leader and magnae!! suke...hensem gilak!!! cute too !! XD

    ReplyDelete
  2. heheh..suka juga..comelkan bila kyu nak cium eeteuk

    ReplyDelete
  3. anda ditag!

    http://catberrymilk.blogspot.com/2013/03/2nd-segmen-by-ari-shawol.html

    ReplyDelete

My friend say: