Tuesday, February 08, 2011

KAMILAH E.L.F.

Kali ni nak cite pasal wallpaper untuk desktop plak. 
Mulanya my dongsaeng, Nadia Diana yang start share wallpaper desktop dia kat group facebook kitaorang.
Pastu ramai la yang join skali share wallpaper masing2 termasuklah aku skali.
Yang kat bawah ni yang ada gambar Kyuhyun ni wallpaper pc aku. Comel x?
Masing-masing letak gambar bias dorang. So, enjoy la tengok gambar2 wallpaper yang cantik2 ni ya.
Me, Ainim Suju

My Twin Ain MinKyuhee

My Dongsaeng, Nadia Diana

Chingu, Atikah

Chingu, Triz Mihikyu 

Siti Mariam
My Dongsaeng, Syafienaz

Chingu, Nafishah
Chingu, Suraya Zahrim

Nafishah..Yang Baru




So, semua wallpaper ni sebenarnye menunjukkan kami semua adalah E.L.F.
Ever Lasting Friend for Super Junior

4 comments:

  1. so sweetttt rupanye kami ni.hahaha..perasan sndri..hehehe....syg suju...

    ReplyDelete
  2. akak..!!sy punye xwat pun..gugugu~~sedey nye..T__T

    ReplyDelete
  3. munie xbagi gmbr kat akak pun.. akak tgh kumpul lg gmbr..kang ada nak tmbh sbb ada member baru nk bg

    ReplyDelete

My friend say: