Saturday, February 05, 2011

Heechul Oh Heechul

Kalo korang tengok gambar2 kat bawah ni...korang mesti boleh agakkan sapa dia?
Bila aku tengok je gambar2 ni..time tu la aku akan terpesona dengan kecantikan dan kehenseman dan kecomelan Heechul yang dianugerah oleh Tuhan.. Hmm...time ni juga la wat aku wondering... camne dia boleh hensem sangat. Xpercaya? Tengok ni.

난 화 안났는데 자꾸 주변에서 "화났어? 왜 표정이 안좋아.." 
이러니까 짜증이 나서 화를 내는거라고~ 내가 얼마나 평화로운 보살인데 말야. 아직까지 화 한번 못내고 산 사람한테..
유치원때인듯. 강호동형 닮은 것 같다~고등학생때 사진ㅋㅋ도라에몽을 좋아했었다. 사진을 찍으니 화질이 뭐.. 누군지 알아보질 못하겠네ㅡㅡ


Bila dah dewasa, ada plak yang kata muka dia ni macam perempuan? Betul ke? Xleh dinafikan sebab muka dia ni memang ada mix ciri2 muka lelaki dan perempuan tambahan plak dia ni memang suka simpan rambut panjang..haha
Tapi kan, dalam simpan rambut panjang tu hensem gak muka dia.. huhuhu
Cuma kalo nampak cam pompuan tu, xleh nak cakap apa la kan...
Tengok gambar ni..siapa lagi cantik? Sah2 Heechul oppa lagi cantik kan..hehehhe

Yang ni muka Heechul oppa masa rambut tengah berserabai.. ngah ngah ngah...
Cam hape tah muka dia..akan tetapi kehenseman muka dia jelas ternyata
Hensem seh.. wahahah...aku sendiri pun suka muka dia cam ni..
Walau cam orang putus tunang.keke
Yang ni plak..time dia xpakai baju.. Kalo korang yang sememangnye Heechul biased
Im sure you guys gonna crazy babe..so hot even xde muscle

This time, I wanna talk about his hairstyle.. I love his variety hairstyle but this one is the most love.
He look so handsome, hot and superb.. Naik gila babe bila aku tengok Heechul ngan rambut cam ni..
Nak kata panjang x panjang, pendek xpendek.. Hensem kan


But now..he changed his hairstyle again..Dont know why.. tapi... 
DIA TETAP HENSEM BABE!!!!

Hahaha... ni je yang aku nak merepek pasal Heechul oppa ni.. Kekeke

2 comments:

  1. aaaaaaaaa...i like the statment..so hot even tde muscle..kekek..
    i do love his hairsytle now!!handsome..
    but hyukjae new hairsytle more handsome!kekeke

    ReplyDelete
  2. heheh.. kena tgk dia dlm i love u 10 million times.. hensem giler..

    ReplyDelete

My friend say: