Wednesday, February 09, 2011

Halogen 2011

Pag tadi aku ada orang ofis aku letak kalendar pelik ni atas float file unit aku. Mulanya aku xperasan pun ada benda ni..skali bila tengok balik rupanye kalendar. Tapikan pelik sesangat bunyinya. Instead of calendar dia tulis halogen 2011.. What does it mean? Anyone know? Can explain to me?
One thing makes me curious ialah cara sebut bulan pun beza sangat.

Camne tau:
January = Enero
February = Febrero
March = Marzo
April = Abril
May = Mayo
June = Junio

July = Julio
August = Agosto
September = Septiembre
October = Octubre
November = Noviembre
December = Diciembre
Berbelit la juga lidah aku nak cuba sebut nama bulan dalam bahasa pelik ni. Geli hati pun ada sebab macam2 cara sebutan bulan.
Sorry kalo ada gambar orang kat atas tu ye sebab aku letak kalendar ni atas keyboard pc aku..haha

No comments:

Post a Comment

My friend say: