Sunday, July 30, 2017

CUTI BLOGGING

Assalamualaikum...

Selamat malam semua.
Macam tenggelam timbulkan aku sekarang ni kan? Hmm...

Just nak inform korang yang aku akan cuti blogging untuk beberapa ketika kerana beberapa perkara yang tidak dapat nak dielakkan. Nak explain lebih-lebih pun payah juga.

Apa pun, terima kasih kepada kengkawan blogger yang rajin sangat-sangat drop by here and leave comment kat entri diblog ini. 

Hmm..sudikanlah doakan yang terbaik untuk kesihatan Ainim ni ya. Manalah tahu doa kalian dimakbulkan Allah SWT. Insha Allah, selesai segala urusan, akan kembali blogging seperti biasa. Cuma masa tak tahu bila....hehehe

Okay....till we meet again. Assalamualaikum

8 comments:

  1. semoga dipermudahkan urusan semuanya dan diberi kesihatan yang baik kepada Ainim.

    helloaiman

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah, semoga dipermudahkan...

    ReplyDelete
  4. Salam berblogging.. singgah2 bw. Semoga dipermudahkan segala urusan dgn lancar hendaknya.. aamiin.

    ReplyDelete
  5. Saya tak nak tanya kenapa cuma nak tau bila boleh berblogging semula

    ReplyDelete
  6. jaaangan cuti lama-lama.. CT baru ada masa jejak sini balik. semoga dipermudahkan segala urusan..

    ReplyDelete
  7. moga dipermudahkan segala urusan sis
    btw jemput singgah and follow https://marblemomo.blogspot.com/

    ReplyDelete

My friend say: