Friday, March 10, 2017

Salam Jumaat

Assalamualaikum...

Good morning everybody...eceh.
Image : Google
Semalam gigih konon2 nak update blog. Sekali...non hado, tak sempat. Banyak pulak urusan kita semalam. Moga-moga sempatlah hari ni nak update blog. Ada cerita nak dikongsi dengan korang sekalian berkait dengan sambutan Hari Wanita Sedunia. Nak menulis tak sempat habis lagi...maklumlah, nak mencari info dan edit gambar tak sempat lagi.

Hari Jumaat, penghulu segala hari. Dah sampai ofis? Kalau kat negeri-negeri yang Jumaat bercuti tu, selamat bercuti ya. Kalau KL, Jumaat ni ibarat heaven juga sebab rehat lama. Hahaha...ke mana plan korang (perempuan sahaja) rehat ni? Aku? Hmmm...ada urusan nak setelkan. 

By the way, semoga hari ini berjalan lancar dan segala urusan kalian semua dipermudahkan ya. Ehem...buat para lelaki Islam diluar sana, jangan lupa solat Jumaat. Oh ya, katanya hari ini akan ada solat hajat khas untuk memohon daripada Allah SWT agar keselamatan rakyat Malaysia di Korea Utara terpelihara. 

Okay...till we meet again

2 comments:

My friend say:

Nuff Ads