Monday, March 13, 2017

lakastah join segmen belog urang brunei

Assalamualaikum...

Jom support Fae punya segmen ni..

 lakastah
So far, blog aku ni jarang terima komen-komen yang buruk...kalau ada pun komen-komen spam. Aku senang je, delete terus komen-komen tu. Lagipun buat semak je...Oh ye...ada satu komen berkenaan dengan entri blog aku suatu masa dulu. Berkenaan dengan kematian seorang rakan blogger. Ada satu blog tak bertanggungjawab dah salah guna gambar aku dan arwah yang diambil semasa arwah masih hidup. 

Ada pulak mereka2 yang tak tau cerita, terus jatuh hukum kat aku, cakap aku menyebarkan aib si mati. Hmm..memang aku cari blogger tu, aku suruh dia delete gambar tu dan aku tegur dia sebab ambil gambar tanpa kebenaran aku. Dah tentu2 blog ni ada disclaimer. Takkan la tak faham bahasa lagikan? 

So, itulah antara pengalaman dapat komen paling teruk pernah aku terima tapi itu pun mengajar kita untuk sentiasa berhati-hati dalam penulisan. Ye la, kita tak pernah buat memang kita takkan terfikir tapi kesalahan orang pun boleh jadi panduan untuk kita. Gituu...

Nak join segmen Fae ni tak? Klik je banner kat atas tu ya,

Okay...till we meet again

6 comments:

  1. hai dear..nak ajak join segmen jugak.
    jemput join ya

    http://fashapurple.blogspot.my/2017/03/segmen-bloglist-april-2017-by-farah.html
    ada giveaway untuk 3 blogger bertuah =)

    ReplyDelete
  2. yeee tenkiu kak sudi join segmen fae ^^

    yg komen spam tu fae jrg receive.

    blh check senarai peserta here

    https://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2017/03/senarai-peserta-lakastah-join-segmen.html

    ReplyDelete

My friend say: