Monday, March 06, 2017

Kembali Aktif?

Assalamualaikum...

Image : Google
Lama sudah tak update blog....kisahnya masih lagi try adjust masa blogging dengan keadaan semasa. Maklumlah, sekarang ni banyak sangat perkara nak dibuat.

Hasrat hati ni nak kembali aktif blogging. Blog walking macam dulu-dulu. I am trying hard tapi belum lagi tercapai hasrat tu. Kekdahnya, kerja di unit sekarang ni pun tak menang tangan, apatah lagi mencari masa nak blogging. Nak curi masa macam tak sesuai je pulak...hahaha

Oh ya, sebelum tu nak bertanya pendapat kengkawan sekalian, berkenaan dengan background blog ini. Sebenarnya aku nak tukar background and header blog ini. Ada idea tak? Boleh suggest?

Kalau boleh, suggest sekali designer yang boleh tolong edit blog ini. Kalau tau, sila komen di bawah ya.

Okay...till we meet again

8 comments:

  1. wooohooooo~ :D
    ubah sikit la bg ceria sikit :D

    ReplyDelete
  2. tukar warna green emerald kak! hehe.

    ReplyDelete
  3. lama betul tak masuk blog ni...apa khabar ainim

    Kisahsidairy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak..sihat disini. ehehe..baru nak aktif balik ni

      Delete
  4. Asalam ainim..lmanya menghilang, sy pun kebelkgn ni agak bz, jarang2da dpt bw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam Lya..tu la..sekarang ni baru nak mencuba aktif kembali

      Delete

My friend say: