Monday, May 16, 2016

Good Morning From Pinky Owl

Assalamualaikum...

Good Morning from pinky owl...hahahaha..

Kegilaan kepada product Bath & BodyWorks menjadi-jadi lately terutama lotion dan hand sanitizer tu. Aku memang penggemar Bath & BodyWorks since few years ago. Mulanya ex-manager kat unit lama dulu yang hadiahkan aku hand cream Bath & BodyWorks masa dia posting kat Los Angeles dulu. Sejak daripada itulah aku jadi suka sangat dengan jenama ni.

So, bila outlet Bath & BodyWorks dah ada kat Malaysia ni, memang best la. Senang nak membeli. Kebetulan memang sentiasa ada promotion, makanya kaki tangan ni ringan je nak ke sana. Pergi pula dengan best friend....hahaha, menjadi je kitorang semalam.

So, hasil pembelian semalam antaranya yang dalam gambar tu...ada beberapa lagi tapi segan nak share. Heeeeee......


Okay...till we meet again, wassalam.
Read more ...

Thursday, May 12, 2016

Team Malaysia Fan Run

Assalamualaikum...
Fan Run


Kembali semula....seminggu hilang sebab banyak sangat hal nak setel. Okay....teruskan cerita.
Kalau dah tajuk pun 'run', tentu sahaja nak update next larian yang bakal aku join. Actually, ini adalah kali pertama aku bakal participate untuk Team Malaysia Fan Run walaupun event ni dah bertahun lamanya dianjurkan. Maklumlah, asal setiap kali buka je iklan dah 'close registration'. Tahun ni, dapat je iklan ni terus register. Gigih betul rasanya.

Ada ke yang join larian ni nanti? Tengah mencari geng juga sebenarnya. Heeeee. Nasib lepas raya, dan harapnya takde la masalah nak join event ni.

Okay...till we meet again. Wassalam


Read more ...