Wednesday, September 14, 2016

Tik Tok Tik Tok...Counting Times

Assalamualaikum...
Image : Google
Gambar jam kat atas ni cantiklah pula. Kalau ada jam macam ni, mau beli sebiji ni. Okay...kita back to topic.

Sebenarnya aku ni counting times nak pergi short holiday. Lama gila tak pergi bercuti. Maklumlah, kerja kat ofis dah sibuk, belum campur hal rumah dan family lagi. Makanya, bertabah je lah untuk beberapa tahun ni.

Alhamdulillah, ada rezeki pula tahun ni nak bercuti. Ke mana destinasi Cik Ainim? Haaaa....kita rahsiakan dulu. Cadangnya balik dari bercuti nak buat simple Giveaway, jika diizinkan la. 

Apa pun, mohon doa daripada rakan-rakan sekalian agar perjalanan aku dipermudahkan oleh Allah SWT ya...amin.

Okay...till we meet again

6 comments:

  1. kita nak jawab! kita nak jawab! kita tauuu! hahahaha

    ReplyDelete
  2. semoga semuanya dipermudah kan...:)

    ReplyDelete
  3. Singgah pagi..
    selamat bercuti..
    jom join segmen nieyl..
    http://seindahcerita.blogspot.com/2016/09/segmen-bloglist-oktober-blog.html

    ReplyDelete
  4. Wahh..Selamat bercuti Ainim... =)

    ReplyDelete
  5. hai. salam singgah dari...



    http://hello-vitamin.blogspot.my/

    ReplyDelete

My friend say: