Wednesday, September 14, 2016

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

Assalamualaikum...

Lama gila tak join segmen anjuran kengkawan blogger. Macam mana nak join kalau blog walking pun tak sempat buat. 

Oh ya, kawan baik merangkap kembar ketiga kita Sally Samsaiman buat segmen best. Tetibe rasa nak support. Nak harap dapat hadiah belum tentu ada luck kan? Hahahah..tak mengapa, support kengkawan itu paling penting, ya tak?

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

Memandangkan segmen ni pun namanya beauty box, dah tentu-tentu je ada include produk kecantikan kan? Aku ni penggemar lipstick dan foundation. Hmm..tapi paling suka dengan foundation juga. Bukan apa, foundation memang keperluan asas bila nak make up...even simple makeup sekali pun foundation tu wajib aku pakai. 

Selalu aku pakai liquid foundation sebab senang nak pakai dan senang nak ratakan. Banyak juga brand yang aku dah try and so far ada satu brand daripada Korea ni yang memang favourite sangat. Bila pakai pun nampak smooth je dan tak berminyak. Aku ni cerewet sikit bila pakai foundation. Kalau berminyak sangat tak suka, nnt muka nampak terlalu berkilat. Korang suka pakai jenis foundation yang macam mana?

Okay...till we meet again

p/s: Saya takde FB, mohon ampun tak dapat nak LIKE fanpage

11 comments:

  1. Pakai FB Ain, paksa dia like..hahahahaha

    Thanks sbb sudi join! :D

    ReplyDelete
  2. Gud Luck :)

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. datang dari GA yg sama. all the best :)

    http://ramaramapendek.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  4. singgah cn good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan. Singgah dari GA yang sama

    http://ape-kinah.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  6. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check! Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…

    Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete
  7. goodluck ye:) singgah dari ga yang sama

    http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html

    ReplyDelete

My friend say: