Friday, April 15, 2016

Milo Breakfast Day 2016

Assalamualaikum...
Milo run
Image: Google
Malaysia Breakfast Day
Image : Google

Good morning lovelies. Sihat ke? Alhamdulillah. Pepagi lagi nak update pasal event Milo Breakfast Day 2016. Ada beberapa lokasi yang terpilih dan salah satunya ialah Putrajaya, iaitu pada 29 Mei 2016. Biasa dengarkan pasal Breakfast Run ni? Milo yang buat...memang havoc la.

Aku dah register last week. Maklumlah dah lama tak join event larian. Ini bakal menjadi acara larian pertama untuk aku tahun ini. Ada beberapa running event yang aku target nak join tapi tengok keadaan juga. Kalau kena kerja, aku takde la join. 

Ada sesiapa yang dah register untuk larian ini? Terbahagi kepada kategori individu dan keluarga. Seronok kalau ada family yang nak join sekali. Mesti lagi meriah lari bersama keluarga. Macam aku ni, geng bujang je la. Hehehe. By the way, registration dah closed due to sambutan yang sangat menggalakkan. Semoga event ni dapat bagi manfaat kat peserta yang join nanti.

Okay...till we meet again, wassalam.

8 comments:

  1. Asalam ainim..lmanya x myinggah cne n lma btl ainim myepi
    Milo free sapa x maw kan sib jauh hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe....lama menyepi dari dunia blog je tapi hakikatnya sibuk dengan keje

      Delete
  2. wahh, bestnya.. Kak Alycia walau duduk di Pjaya tp xpernah join sebarang acara larian hehe.. mcm nk join lak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..saya ni sbb mmg suka berlari. tu yg suka join larian tu

      Delete
  3. adeh.. macam tak larat pulak nak lari. perut berat. hahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha..kena banyakkan lari baru perut kempis

      Delete

My friend say:

Nuff Ads