Wednesday, April 13, 2016

Assalamualaikum....I'm Back !!!

Assalamualaikum...
Image : Google

Masih ada yang ingat kat kita ke? Rasanya kalau yang rapat, ada juga la yang ingat kot...kot kot la. Hehehe..... Nama kita Ainim.

Ya Allah, lama gila tak menulis kat blog ni. Berhabuk jangan cakaplah. Naik sawang sampai tak larat nak cuci. Kita guna vacum je nak bagi bersih sikit blog ini. Alhamdulillah, akhirnya dapat juga menulis kembali setelah bercuti panjang. Cuti blogging je la..

Jujur cakap, rindu nak menulis macam dulu-dulu, pergi event sana sini, tapi apakan daya, tuntutan kerja di unit baru memang memerlukan aku fokus kat kerja dan get along dengan rakan seunit. Kerja di unit baru ni agak tough juga sebenarnya, tapi Alhamdulillah, rakan sekerja serta pegawai sangatlah membantu. Suasana kat unit baru pun okay, rasa macam keluarga.

Ada ke yang rindu kat blog ni? Ada ke yang rindu kat penulisan merapu si Ainim ni? Hahaha...tak kisah la kalau dah tak ingat sebab memang lama gila tak menuliskan. Kita redhaaaaa. Apa pun, doakan semoga aku tetap akan dapat terus menulis dan berkongsi dengan kalian semua info menarik di blog kesayangan ini ya.
Image : Google

Okay...till we meet again, wassalam.

11 comments:

  1. mesti la ingat..Ingatkan bertapa kat gunung mana entah..heheh..Ni dah boleh berblog macam biasa ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde la mcm biasa anymore kak..cuma bila ada masa terluang, saya try juga nak menulis

      Delete
  2. Buat comeback sempena SBB2016 ke ape neh? Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu nak blogging sebenarnya..cuba kuatkan diri

      Delete
  3. Jgn risau kita msh ingt..tpi tula kekdg sibuk x menentu membataskn nak beblog aktif mcm dulu2

    ReplyDelete
  4. takpe, slow-slow..blogging ni ada time memang mood ke laut

    ReplyDelete
  5. welcome back Ainim...tertunggu-tunggu juga mana la Ainim ni...^_^

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads