Monday, June 01, 2015

Hello June!! My Favourite Month!!

Assalamualaikum...

Selamat pagi semua. Sihatkah? Wah...pejam celik pejam celik dah masuk pertengahan tahun 2015. Hari ini 1 Jun 2015. Tinggal lebih kurang 2 minggu je lagi kita semua akan menyambut dan berpuasa di bulan Ramadhan. Dah ready? Dah selesai ganti puasa? Kalau belum, sempat lagi ni nak habiskan ganti puasa.

Oh ya, kenapa beria sangat aku dengan bulan Jun ni ek? Hmm..sebenarnya bulan Jun ni sentiasa jadi bulan kegemaran aku dan family. Know why? Hahahaha..adalah...

Aku harap bulan akan berjalan dengan lancar atas izin Allah. Semoga sempat dan dapatlah melaksanakan ibadah puasa tak lama lagi. weee..excited dan tak sabar. Semoga Allah panjangkan umur aku untuk bertemu sekali lagi bulan Ramadhan.

Korang macam mana? Bulan kegemaran korang bulan berapa?

10 comments:

  1. hihihi...hello June! Favorite tahun ni May 2015...muahahahhahaha

    ReplyDelete
  2. lama tak singgah blog anim.. hehe

    ReplyDelete
  3. Singgah jenjalan pagi. Semoga hari ini lebih baik dari hari semalam

    ReplyDelete
  4. bulan jun hari jadi sy...
    baru lepas 7/6 baru2 ini... hehe..

    Jom exchange bloglist..

    Jom Baca Artikel Menarik ini

    4 Sebab Kenapa Tidak Digalakkan Menggunakan ADS di Search Engine

    ReplyDelete
  5. happy fasting ainim :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. untunglah satu bulan dengan Ramadhan^^ saya follow G+

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads