Monday, June 22, 2015

CPUV Nuffnang...Thank you

Assalamualaikum....

Rupanya Nuffnang masih lagi baik hati dengan aku. Dalam aku ni tak aktif blogging lately, tetap rajin Nuffnang bagi CPUV untuk blog ini. Tak pernah jemu pulak tu. Bila tengok list CPUV, banyak juga tapi yang aku nak ini yang masih On Going statusnya.

Terima kasih bebanyak Nuffnang sebab sudi pandang blog kecil ini. Nanti kita aktif balik ya.

Okay...till we meet again

6 comments:

  1. Alhamdulillah de kurangnya da juga skit2 kan ainim

    ReplyDelete
  2. hehehe nuffnang masih sygkan kita..ehh

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...tambah duit raya :)

    ReplyDelete
  4. ye ke? bestnya ada additional income. i nak jenguk mine juga lah nanti...

    ReplyDelete

My friend say: