Thursday, May 07, 2015

You Have Notifications Pending

Assalamualaikum...

Selamat petang semua..fuhh..baru habis kursus dua hari. Jenuh nak hadam topik. Nasib speaker best..kalau tak mau mengantuk tahap gaban aku.

Sebenarnya pagi tadi aku dah draft satu entri but end up aku save je entri tu sebagai catatan sendiri. So..petang ni aku share cerita simple je la. Sebenarnya dah beberapa minggu aku tak online Facebook. Atas alasan peribadi, aku berhajat nak deactivate Facebook account, tapi batalkan hasrat sebab ada contact penting yang aku tak nak hilang kat situ. Ye la, ada kawan dari luar negara yang aku memang contact through FB je.

So..tadi check emel kejap..eh, ada banyak pula notifications email daripada Facebook. Ada friend request dan notifications. Hmm...nak buat macam mana...tuan blog memang berhajat nak cuti daripada FB. So...biar je la ya.
Just nak inform kengkawan sekalian, kalau tak dapat cari aku kat Facebook, feel free to find me on Twitter or Instagram... @Ainimsuju. Aku masih available kat dua social network ni...kalau tak dapat cari juga, maaflah ya. Kalau ada yang minta tolong like apa2 gambar kat Facebook tu, aku minta maaf awal2 kat korang ya, tak dapat nak tolong.

Okay...till we meet again

5 comments:

  1. Selamat bercuti dari fb.. hehe

    ReplyDelete
  2. 44 pemenang dicari!!!

    Antara hadiah2 yang bakal dimenangi:
    - Kain Batik Sarawak - 1 pemenang
    - Kain Pelikat - 2 pemenang
    - Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care / Safe Care / Javaspa - 1 pemenang
    - Pin Shawl - 2 pemenang
    - Blause - 1 pemenang
    - Skirt Labuh Lcyra - 1 pemenang
    - Cash RM30 - 1 pemenang
    - Cash RM10 - 2 pemenang
    - Topup RM10 - 3 pemenang
    - PVC Keychain - 30 pemenang

    Jemput join segmen bagi yang belum join jika sudi.. "SEGMEN : Ucapan Hari Lahir Buat 'Si Lala' Pada 13 Mei" Tq..

    Jom terjah entry terkini "LAZADA - Mini LED Projector"

    ReplyDelete
  3. cool...hak kita kan.. Enjoy

    ReplyDelete
  4. Dok cdg nk cuti gak dr fb tu.. Tpi tak jadi... sbb ada keperluannya... Cuma jarang buka fb akrg ni.. Byk buka blog je..

    ReplyDelete
  5. kita pun jarang on fb.. selalu merayap dalam twtter dn insta jep...
    Done follow insta. @orangekecik

    ReplyDelete

My friend say: