Monday, March 09, 2015

Rindu Pada Blog

Assalamualaikum...

Ya Allah, sumpah rindu sangat dengan blog ni. Terabai sikit punya lama sebab tuan blog awat from lappy selama seminggu sebab ada tanggungjawab penting perlu dilaksanakan. Sedar-sedar je dah lebih seminggu rupanya. Nasib tak bersawang ya.

Korang semua sihat tak? Ada ke yang rindu kat tulisan kita? Hahaha..berangan. Okay...okay....start hari ini kita blogging balik ya. But don't expect much sebab aku skang ni on and off blogging. Got things to do. Makin tua ni makin busy pulak. Ada je benda nak buat. Hehehehe...

Apa pun, bakal ada satu produk kita nak share dengan korang nanti...tapi kena tunggu la ya. Kita nak rest dulu. Kepala sakit balik...nanti kita start blog walking balik ya.

Okay....till we meet again

6 comments:

  1. nanti singgah juga ke Blog saya. Ada produk baru juga selain dari FELT CRAFT, HANDBAG, BACKPACK, CATHY DOLL, SHAWL & TUDUNG BAWAL...
    insya Allah nanti saya akan tambah lagi 1 produk...still dalam proses mencuba pada diri sendiri...hehehehe
    tak sabar nak tunggu produk apa awk nak perkenalkan juga...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. bersawang tu xper...sbb sawang tu blh dibuang hehehe

    ReplyDelete
  3. hehehehe....kita tau produk ape! LOL

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads