Monday, March 16, 2015

Happy Birthday Daehan, Minguk & Manse!!!

Assalamualaikum...

Siapa yang dah biasa tonton Return of The Superman, mesti tahu pasal anak kembar tiga pelakon Song Ilkook, Daehan Minguk dan Manse. Haa...budak kembar tiga ni memang sangat popular disebabkan keletah bersahaja mereka juga kemesraan mereka dengan kamera. Aku dan keluarga pun turut sukakan budak kembar tiga ni.

Kebetulan, hari ini merupakan ulang tahun ketiga (keempat ikut umur korea) Daehan Minguk Manse. 16 Mac 2015. Dah tiga tahun budak-budak comel ni. Dah besar dah. Alahai..kalaulah dekat, mau aku pergi bagi hadiah kat budak-budak tu. Seronoknya kalau dapat jumpa.hahahaha

Oh ya..dalam episod terbaru Return of The Superman ni nanti akan ada dorang celebrate birthday dengan kembar dua Seoeon dan Seojun. Maklumlah, beza tarikh lahir sehari je iaitu 15 Mac tapi kembar tu baru nak masuk 2 tahun. Alahai..kebetulan betul budak-budak ni. Kembar pulak tu.


생일 축하합니다
생일 축하합니다
사랑하는 대한 민국 만세
생일 축하합니다

Happy birthday Daehan Minguk Manse!!!!

Okay...till we meet again

21 comments:

  1. happy bday..cumel..tapi mata sepet..tamo..hehehe

    ReplyDelete
  2. comel tp mulanyer ingatkan bday saper laaa td hehe

    ReplyDelete
  3. memang suka tengok gelagat dorang. comel sangat T^T

    ReplyDelete
  4. Happy Birthday Triplet Song :) Love them so much!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. me too..sayang sangat dengan budak2 ni

      Delete
  5. kiut. baru je semalam tgk daddy superman nih. paling suka minguk..hihi..kiut
    xsangka minguk leh hafal nama dinosour tu. bapak dia pun terkejut

    ReplyDelete
    Replies
    1. minguk memang kuat ingatan. suka sgt dia..pipi tembam

      Delete
  6. olo olo olo, comelnya tiba-tiba jadi jatuh cinta pulak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. siapa tak jatuh cinta tgk budak ni kak

      Delete
  7. Happy birthday, minguk comel, daehan so abang, manse nakal... TROS semalam,Minguk leh kenal&hafal nama2 dinasour....;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. minguk memang kuat ingatan cikna. mak kita paling suka dia

      Delete
  8. ouh! geng mama kita la dorang..hihihi

    ReplyDelete
  9. comelnyaaaa.. nak twin baby gakk.. hehehe

    ReplyDelete

My friend say: