Tuesday, March 10, 2015

CPUV Nuffnang - Terima kasih Nuffnang

Asssalamualaikum....

Selamat sejahtera semua. Lamanya tak bercerita pasal CPUV. Aduhai...taktau la nak kata apa. Buka je akaun Nuffnang, terkejut tengok amaun kat akaun Nuffnang bertambah banyak. Ya Allah, bersyukur sangat. Hehehe...tapi kita peram lagi ya sampai dah cukup target.

Ini adalah senarai CPUV yang aku terima untuk bulan March 2015 ni. Ada 6 campaign yang masuk. Alhamdulillah. TAPI...ada satu yang aku sangatlah terkesima plus aku sangat ingin tahu. MATRADE Brand Awareness Campaign. Haa...macam ku kenal saja nama MATRADE itu..hahahahah.

Apa pun, terima kasih Nuffnang sebab sudi bagi CPUV pada blog ini walaupun kurang aktif beberapa ketika. Oh ya, harap kekal berpanjanganlah nampaknya. Ada beberapa lagi campaign dari bulan Februari yang masih berjalan. Syukur..

Okay...till we meet again

13 comments:

  1. Alhamdulillah, rezeki Ainim :)

    ReplyDelete
  2. Murah rezki ainim..lmanya x brkunjung cne

    ReplyDelete
  3. Murah rezki ainim..lmanya x brkunjung cne

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah murah rezeki awk...
    saya tkde lagi terima CPUV...boleh bagi tips sikit tak???

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. kepsi kepsi...! hahahaha

    eh, MATRADE buat ape sampai ber'campaign' bagai?

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...murah rezeki Ainim...^_^

    ReplyDelete
  7. Bestnya. Saya ada juga dpt cpuv ni. Tapi x byk la. Tapi yg credit just 0.01/0.02sen je utk satu iklan. Mcm kelakar je tgk amount tu. Hihiii. Ke mmg tu normal amount dia? Ke saya je yg dpt cantu? Hihi

    ReplyDelete

My friend say: