Tuesday, February 10, 2015

Dragon Blade Promotion Tour in Malaysia

Assalamualaikum...

Eh..kerap pulak aku update pasal movie lately kan? Aku perasan sebenarnya. Padahal bukanlah kaki wayang pun. Sekadar sesekali je pun menonton wayang. 

Oooo..hari ini aku nak share pasal filem baru lakonan Jackie Chan, Dragon Blade. Dengar kata filem ni best. Kalau tengok dia punya promotion dan trailer pun nampak macam gah je filem ni. Tambah pula barisan pelakon pun boleh tahan juga. (Kata orang la, aku tak tahu). Itu kalau orang yang memang arif bab filem cakap. TAPI, kalau peminat Super Junior, dia akan cakap macam ni... 'Yeay!!!!... Siwon pun adalah". Hahahahaha



Akulah tu, aku ngaku je walaupun aku sebenarnya takde keinginan nak tengok movie ni sebenarnya. Tapi, mungkin juga akan tengok sebab cik kembar nak tengok. Diakan, mana boleh takde aku...kamikan kembar. Mesti pergi sama-sama...hahaha.

Eh, jap..sebenarnya aku nak share info pasal promotion tour filem Dragon Blade di Malaysia. Bila? Esok, 11 Februari 2015 bertempat di IOI City Mall, Putrajaya dan juga Pavillion KL. Wah..Jackie Chan, Super Junior Choi Siwon, John Cusack, dan Adrien Brody akan menyertai sesi promosi ini. Sebenarnya ada 3 tempat dorang akan datang tapi hanya 2 tempat ini sahaja untuk public. Satu lagi disebuah hotel untuk private session. Haa..yang ni pelanggan Astro yang aktif berpeluang rasanya.

Private Meet & Greet Session
Date: 11 February 2015 (Wednesday)
Time: 2pm to 3pm
Venue: The Ritz-Carlton, Kuala Lumpur

Public Meet & Greet Session #1
Date: 11 February 2015 (Wednesday)
Time: 6.30PM
Venue: IOI City Mall

Public Meet & Greet Session #2
Date: 11 February 2015 (Thursday)
Time: 8pm
Venue: Pavilion Kuala Lumpur
Info: SINI

Kalau ada peminat-peminat Jackie Chan ke, Siwon ke..bolehlah pergi esok ya. Tapi jangan ponteng kuliah ke, ponteng sekolah ke, ponteng kerja ke semata-mata nak pergi tengok dorang ni. Hahahaha..aku? Tak sure lagi nak pergi ke tidak walaupun esok aku cuti untuk urusan mak. Malas nak bersesak dalam keadaan orang ramai esok..gitu.

Okay...till we meet again

9 comments:

  1. patutlah mcm kenall. siwon rupenyaa hehe

    ReplyDelete
  2. Filem jackie chan ni dulu2 je best..sekarang entah la..macam kurang menyengat.harp2 filem ni best la...

    ReplyDelete
  3. aida kurang minat citer jeki can.
    mr.asben tegar citer cina.
    tapi dia pun kurang minat jeki can :)

    ReplyDelete
  4. makin tua makin ligat datuk jackie chan ni berlakon ye hehehe. Aishhh .. rasa peliks sebut datuk jackie hahaha :D

    ReplyDelete
  5. pelakon2 ni siap visit konti Era ehehe.. adus siwannie..

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads