Wednesday, February 18, 2015

CPUV Februari 2015

Assalamualaikum...

Lamanya tak hapdet pasal CPUV kan? Lately ni aku jarang buka Nuffnang. Buka blog pun tak tentu..apatah lagi akaun Nuffnang..sampaikan dapat reminder 8Share supaya login akaun. Kalau tidak nanti duit yang terkumpul tu burn gitu saje.

Alhamdulillah...masih lagi dapat 3 CPUV Nuffnang walaupun tak aktif. Since awal Februari haritu tapi aku je baru terperasan nak share. Syukur..earning pun Alhamdulillah. Bertambah lagi. Cuma masih belum ada keinginan nak cash out. Tunggu dah capai target baru aku cash out. Hehehe...

Apa pun, terima kasih Nuffnang. Sudi-sudilah beri lagi CPUV ya..hahaha

Okay...till we meet again

14 comments:

My friend say: