Friday, January 16, 2015

Tunaikan Keinginan

Assalamualaikum...

Dah makan tengah hari. Aku baru je pulang dari rehat. Ada lagi beberapa minit sebelum kena kembali bertugas. Ada Friday Exchange hari ini. 

Aku tak tahulah kenapa lately ni suka sangat dan tekak ni asyik-asyik teringin nak makan pasta. Pastu nak pasta yang ada cream sauce tu je pulak tu. Gedikkan tekak. Kalah perempuan berkahwin yang tengah pregnant. Hahaha..

So, demi kerana teringin dan kerana aku pun jarang dah sebenarnya berbelanja diluar waktu tengah hari. Maklumlah, sekarang ni memang bawa bekal ke pejabat setiap hari. Cuma hari ini aku hanya bawa bekal untuk makan pagi je. 

Tadi aku keluar pergi mencari restoran yang menjual pasta. Mulanya nak ke Secret Recipe. Sekali masa sampai kat AEON AU2 tu, rupanya takde Secret Recipe kat situ daa...Nasib ada Pizza Hut. Maka, keinginan nak makan pasta tu terlaksanalah juga.
Nah..dua menu simple yang aku dan kawan order. Janji kenyangkan. Lagipu kami sebenarnya memang nak makan je. Setel makan terus balik sebab takut lambat sampai ofis. Hehehe..korang makan apa?

Okay...till we meet again

5 comments:

  1. ok juga la kan dapat apa yang nak..

    ReplyDelete
  2. paling suka spicy chicken fingers ni..wajib order..pedas dia tu yang syok nya..

    ReplyDelete
  3. sedapnya :) bila datang time teringin tu memang kena cari jugakkan :)

    ReplyDelete
  4. sdpnya, tp xpernah lg mkn spageti dkt SR..hihi

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...dapat juga Ainim dengan apa yang dihajatkan...^_^

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads