Wednesday, January 07, 2015

The Song's Triplet

Assalamualaikum...

Selamat pagi...saja je pepagi ni nak ceriakan mood dengan melihat gambar budak-budak comel. 

Korang pernah tengok The Return Of Superman kat Channel 392 KBS World HD? Aku memang setia menonton rancangan ni. Kalau tak sempat tonton di tv, aku akan download video ni. Kisahnya sebab aku suka sangat dengan anak-anak kembar tiga pelakon Song Ilkook. 

The Song's Triplet. Haa..famous tau budak-budak ni. Alahai..comel semuanya. Seluruh family memang suka sangat dengan kembar tiga ni. Daehan, Minguk dan Manse...cantik nama tu. Nama negara Korea. Suka dengan telatah budak bertiga ni yang punya karakter yang berbeza. 


Daehan ni memang gaya anak sulong, Minguk pula jenis yang manja comel, manakala Manse free spirit...nakal. Geram tengok keletah budak bertiga ni. Hehehe. Kalau tonton je video budak bertiga ni, pasti ketawa berdekah-dekah. Penampilan kemas, tertib bila makan. 

Sebenarnya nak cerita itu je..nak cerita panjang-panjang pun tak best. Hahaha..kalau korang nak tahu pasal kembar ni, korang boleh cari di Youtube KBS World.

Okay...till we meet again

8 comments:

  1. Selamat pagi ainim.pernah tengok sebab adik yg layan tengok.tp sekali tgok, memang bole terpaku tgok keletah dorg...comel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat pagi mama..kan. Saya memang suka sgt2 dgn budak2 ni

      Delete
  2. Cik Mimie peminat setia program ni..semuanya comel2..lagi2 sarang...geram tgok.. :)

    ReplyDelete
  3. wah.. comel2 budak2 ni.. suka budak kembar tiga..

    ReplyDelete
  4. plg suka minguk!! chomelll sgt. lee seo eon pun sy layann.. huhu

    ReplyDelete
  5. hehehe bebudak ni famous kalah bapak dah hehe

    ReplyDelete
  6. Comel Sgt..klau la dpt 3 kembar mcm ni amin hhe

    ReplyDelete

My friend say: