Saturday, December 06, 2014

Menang Giveaway Ephyra Skin Bar

Assalamualaikum...

Syukur Alhamdulillah, rezeki lagi menang giveaway anjuran Kak Mia Liana. Oppss..jangan cakap sebab aku ni protege kak Mia, memang senang je nak menang. Harusnya taklah kan. Jarang sebenarnya aku menang giveaway ni. Sesekali je menang tapi Alhamdulillah, hujung tahun ni rezeki murah.

Memang aku tertarik sangat-sangat dengan Ephyra Skin Bar ni dan berdoa supaya ada rezeki nak menang dan mencuba. Nak juga bagi muka ni kurang sikit jerawat dan merah-merah tu. Aku ni kulit kadang sensitive. Tak kena gaya sikit jaga kulit, mulalah tumbuh jerawat di sana sini. Kalau sebelum ni musim dia tumbuh di tepi muka tang tepi telinga, tepi dahi, sekarang ni musim dia tumbuh dekat pipi, dekat hidung, dekat dahi, dekat bawah dagu. Haih la...

Harap sangat agar Ephyra Skin Bar dapat membantu aku untuk atasi masalah ni kan. Insha Allah... Apa pun, terima kasih kepada Kak Mia Liana dan pihak Ephyra kerana sudi memilih saya sebagai salah seorang pemenang.

Okay...till we meet again

5 comments:

  1. tahniah kak.. saya pun dapat juga. moga2 ianya dapat membantu..

    ReplyDelete
  2. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt! Dapat FREE EPHYRA SKIN BAR tauuu!!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    IG: ephyratopdealer
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads