Monday, December 22, 2014

Hadiah Giveaway Ephyra Skin Bar

Assalamualaikum...

Orang lain semua dah update entri ni tapi aku je baru hari ini dapat update. Alhamdulillah...sekali lagi menang giveaway anjuran kak Mia Liana. Syukur..rezeki berpihak kepada aku.

Alhamdulillah, dah selamat tiba hari Isnin yang lepas tetapi disebabkan internet dirumah bermasalah, makanya tertangguh nak update entri hadiah. Memandangkan aku masih belum merasmikan lagi skin bar, aku siap-siap buat entri. Haa...sikit hari lagi nak rasmikan.

Waa...excited ni cuba tau. Nak merasa juga kesan perubahan yang ramai orang dah rasa. Korang tunggukan entri review aku nanti ya.

Okay...till we meet again

5 comments:

My friend say: