Wednesday, December 03, 2014

BugsLock Hadiah Giveaway MiaLiana

Assalamualaikum...

Wah...orang lain semua dah share entri hadiah giveaway ni tapi aku baru je nak share. Ini semua gara-gara kesilapan yang aku berikan. Haa..terlambat sikit dapat hadiah. Dah dapat hadiah tunggu waktu sesuai nak update entri. Maklumlah, tuan blog banyak bebenor halnya. 

Alhamdulillah, aku tersenarai antara pemenang giveaway anjuran kak Mia Liana. Tengok balik Senarai Pemenang. Syukur....

Tapi belum rasmikan lagi gelang ni sebab masih belum dilakukan aktiviti yang dirancang. Tambahan musim hujan ni, macam tak dapat je nak lakukan. Terpaksa tunda. TAPI....aku dah ada alternative plan. Apa ye plan aku tu? Nantikan update aku...

Terima kasih kepada Kak Mia dan pihak penganjur kerana sudi memilih saya. Akan saya manfaatkan gelang ini sebaiknya.

Okay...till we meet again

5 comments:

My friend say:

Nuff Ads