Friday, November 07, 2014

Tea Time Layan Chocolate

Assalamualaikum...

Selamat petang. Alahai..sekarang dah ni masuk musim tengkujuh. Jadi, bila tiba waktu petang dah jarang nampak matahari lagi dan jarang dah nak rasa bahang terik mentari. Ewah....rindulah kekdahnya ni.

Tapi bila tiba waktu tea time ni, apa favourite korang? Maksud aku, apa yang korang suka makan? Aku ni semua boleh je tapi takdelah selalu pun makan waktu petang. Sesekali adalah juga. Cuma nak cerita yang aku teringin nak makan chocolate. Hahaha...jap nak bayangkan aku tengah makan kat Salon Du Chocolate..hahaha


Sorry..entry merapu..tuan blog agak pening sikit nak update entri.

Okay...till we meet again

12 comments:

  1. Hihi.....entri bikin cik akak terus lapar.. tapau untuk cik akak satu...

    ReplyDelete
  2. wah...coklat mencair...memang buat lapar ni...

    ReplyDelete
  3. warna coklat dah cukup menarik entry uhuhuh.. perut meragam hari ni uwaaa

    ReplyDelete
  4. Nmpk titisan coklat tu aduhhh sdpnya

    ReplyDelete
  5. perghh coklat melimpah ke ladang gandum.. sedapnyaa~

    ReplyDelete
  6. Sedapnya coklatttttt.. Nyumnyummn

    ReplyDelete
  7. Sedapnya tengok wafer dengan limpahan cokkat tu. Terliur dah.

    ReplyDelete
  8. Bestnya akak... lama tak minum air choc mcm ni... btw betul kak skrg ni dah masuk tengkujuh

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads