Sunday, November 02, 2014

Segmen : Blogwalking By DayangDeno #2

Assalamualaikum...
Selamat pagi. Adik kita, Dayang Deno buat segmen blogwalking. Segmen ni dah berlangsung pada 31 Oktober lepas dan akan berakhir pada 20 November 2014. Haa..panjang lagi lama lagi masa nak habis segmen ni. Korang ada ke yang dah join?

Aku baru je nak join. As usual, klik je banner kat atas tu untuk join ye. Syarat pun simple je. Takde rumit. Kalau korang minat dengan doodle, wajib join. Manalah tahu, kalau bertuah boleh menang doodle. Gitu...dah dah...klik je banner tu ya.

Okay...till we meet again

12 comments:

  1. Salam singgah di hujung minggu dari segmen yang sama...semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.in/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  2. Singgah sini... salam perkenalan...

    ReplyDelete
  3. salam
    singgah sini dr segmen yg sama.. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  4. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama n follow (^_^)

    ReplyDelete
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. Salam. Datang berkunjung dari segmen yg sama
    From FAMF Tower

    ReplyDelete
  8. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads