Monday, November 17, 2014

Laman Web Inteam

Assalamualaikum...

Kalau korang peminat Inteam macam aku ni, mesti korang bangga dengan laman web Inteam yang baru sahaja diwujudkan. Memang sangat dinantikan selama ini untuk Inteam punya laman web sendiri. Ala..macam aku suka Super Junior punya website. Tapi yang ni harus lebih mesra pengguna sebab bahasa Melayu kan....ihihihi

Ini adalah paparan utama website Inteam. Menariknya kita boleh klik pautan yang disediakan untuk menonton video muzik Inteam. Selain daripada itu, ada juga beberapa tabs yang memudahkan carian kita di website ini.
Sedikit mengenai latar belakang Inteam yang aku capture daripada website ini. Siap ada definisi lagi tau.
Buat korang yang nak melayari atau nak usha-usha website ini, boleh klik http://www.inteam.com.my/. Kalau nak join aktiviti zikir dan qasidah yang Inteam anjurkan pun boleh tengok dalam bahagian events. Haa..kan senang nak dapatkan update terbaru?

Okay...till we meet again

14 comments:

  1. nnti ada masa boleh ke web dorang=)

    ReplyDelete
  2. walaupun dah terlambat wujudnya, masih lg happy sebab dah ada! :D

    ReplyDelete
  3. haaaaa.. sy memang peminat inteam.. thanks for sharing this..

    ReplyDelete
  4. sangat minat dengan nasyid2 inteam...ALhamdulillah...:-)

    ReplyDelete
  5. teringat zaman muda2 dulu..smbil buat kerja dengar lagu inteam..lepas tu terbayang2 muka kekasih.ekekek

    ReplyDelete
  6. dulu muda2 suka juga layan lagu2 inteam. xsangka diorang masih aktif. hehe.

    ReplyDelete
  7. bagus. boleh jadi medan sebarkan dakwah :D

    ReplyDelete
  8. Inteam...ingat lagi lagu femes dorang...masa tu masing2 belajar kat UIA...^_^

    ReplyDelete

My friend say: