Monday, November 03, 2014

I Say Hi! To November

Assalamualaikum...
Image: Google
Good morning world. Eh, ceria je Ainim hari ni ek. Mana tak ceria, berjaya bangun sahur untuk puasa hari ni. Hahahah..........Alhamdulillah. Sebenarnya malam tadi aku tidur lambat sebab menyiapkan satu tutorial. Ini bukan tutorial pakai tudung ya kengkawan. Harap maklum.

Makanya, bila dah tidur lambat haruslah aku bimbang terbangun lambat. Dengan nak isi minyak kereta pagi ni lagi. Aduh, tak keruan aku nak tidur malam tadi. Niat sambil tepuk bantal minta Allah supaya bangunkan aku pukul 5am. Alhamdulillah...

Tajuk tu je membayangkan betapa aku seronok menyambut kedatangan November. Know why? It's the month for Super Junior and Ever Lasting Friends (ELF). Our Super Junior anniversary is just around the corner. Wah....dah nak masuk 9 tahun dah Super Junior ditubuhkan. Sebagai peminat, banggalah jugakan, kumpulan tu masih mampu bertahan sehingga sekarang. 

Oh ya, November ni rasanya akan ada weekend gateway for myself. Soon....Insha Allah. Tak sabar, tak sabar, tak sabar nak cuti. Hihihi...letih aih. Need some rest too. 

Okay...dah nak stop membebel. Nanti kita sambung lagi ye.

Okay...till we meet again

5 comments:

  1. Salam November Ainim..Hoping that will bring good to us..

    ReplyDelete
  2. Bulan november ni Diana agak sibuk sikit...jarang dapat update entri hanya sempat blogwalking ke.blog sahabat2 blogger..

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads