Friday, October 03, 2014

Salam Jumaat

Assalamualaikum...
Selamat pagi semua. Salam jumaat semua. Ada yang dah bercuti ke hari ni? Selamat bercuti ya. Aku tak cuti pun..raya Aidil Adha memang takde nak apply cuti. Kerja je la ya. So..entri pepagi ni pun simple je. Nanti kita sembang kat entri lain ya.

Okay...till we meet again

7 comments:

  1. Salam Jumaat Ainim..nak balik kampung jap lagi..

    ReplyDelete
  2. Salam Jumaat...
    Alahai..time raya pun bekerja ke??? xbest r macam tu..
    Tahun ni saya tak dapat beraya dengan family sbb husband pun xdpt cuti sangat so beraya dengan mertua je r...so sad...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads