Monday, October 27, 2014

Maafkan Aku

Assalamualaikum...
Image: Google
Selamat pagi. First of all, nak minta maaf kat semua kengkawan tak pernah jemu datang blog ini. Terima kasih banyak-banyak. Walaupun sekarang ni aku update blog tahap sendu. Ada hari takde langsung entri baru.


Lately ni memang kurang update. Sejak demam teruk haritu, nak tune balik skill blogging tu macam payah. Satu sebab kesihatan ada up and down. Okay...itu alasan macam basi tapi memang begitulah. Pastu aku terus jadi blurr. Tengok blog aku jadi kaku. Blank mind.


Langsung tak tau apa nak tulis. Padahal dah banyak cerita. Tapi tak tahu nak cerita macam mana. Apa jadi ni? Aku sendiri pun tak pasti. Sekarang ni pun aku selalu tido awal sebab nak make sure aku tak demam balik. Kadang tak tau bila masa kena update blog. Masa sangat suntuk untuk aku lately ni. Cuba untuk blog walking seperti biasa tapi tak dapat bertahan lama. 

Bila badan letih, lain macam je rasa. Memang terus shut down laptop. Takde nak tahan dah. Bila dah tak larat, terus je off. Nak online kat handphone macam slow je. Pastu nanti chrome hang. Sorry. Banyak kali dah sorry tapi aku tetap nak say sorry. Nampak macam alasan...cuma jujur aku cakap, inilah keadaan aku sekarang.

Maafkan aku kalau lambat sangat balas kunjungan korang. Maaf kalau ada yang dah follow aku tak follow balik. Maaf kalau ada yang nak minta sponsor tapi aku tak reply message lagi. Masih decide nak sponsor hadiah apa. 

Maafkan aku...

6 comments:

  1. waalaikumusalam..maaf diterima :)

    ReplyDelete
  2. Maaf mu d trima hhee..jgn pksa diri sgt ainim

    ReplyDelete
  3. Waalaikumusalam.. maafmu diterima..kalau senang jom join give away ni. Saya tag awak ye :)

    http://linazainal.blogspot.com/2014/10/segmen-rakan-blogger-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  4. Its okey kak ainim.. nama pun blogger part time kan.. :)

    ReplyDelete
  5. Maaf diterima Ainim..he..je...Nway take care ya..

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads