Thursday, October 02, 2014

CPUV Pertama Oktober 2014

Assalamualaikum...

Selamat malam. Kali ini nak share CPUV pertama dibulan Oktober 2014. Alhamdulillah, walaupun 1 tapi masih ada rezeki dengan Nuffnang.
Proton PCC. Haa..ada yang dah book? Harga pun boleh tahan. Aku sendiri pun suka juga tapi takpe lah, Dah ada Cik Pinky ni pun dah bersyukur dah. Hihihi. Apa pun, terima kasih Nuffnang. 

Okay...till we meet again
p/s: Sesi blog walking dan reply comment sedang berjalan

5 comments:

  1. Tahniah.. dapat juga iklan nih ujung bulan yang lepas dan stay on going.. in shaa Allah nanti lama2 banyak laa..

    ReplyDelete
  2. Ramai yang dapat cpuv berganda Oktober ni..tahniah dan salam perkenalan drpd Ustzah Ain

    ReplyDelete
  3. wow!! tahniah.... semoga terus berjaya ok.. klik2 tuk awak di sini

    ReplyDelete
  4. Alhmdulillah.. Rezeki kak.. :)

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads