Thursday, October 30, 2014

Color Of Personality

Assalamualaikum...

Korang pernah dengar mengenai color of personality. Kita lihat personality kita melalui warna. Menarikkan? Aku ni tetibe tertarik. Saja je la. Padahal sebelum dah pernah dengar tapi tak ingat dah. Selalu kita pilih warna yang kita sukakan. Daripada situ kita dikatakan mempunyai personaliti tertentu. 

Tapi, kalau kita buat psikologi test, agaknya apa warna sebenar kita ye? Aku saja je nak try jawab online untuk lihat warna personality aku. Result? Belum siap lagi. Tapi kalau korang nak buat juga, boleh je pergi ke pautan INI
Image: Google
Okay...till we meet again

17 comments:

My friend say:

Nuff Ads