Thursday, October 23, 2014

Bila CPUV Menari

Assalamualaikum...

Selamat petang. Harini macam dapat update banyak je. Esok taktau la lagi ya.

Nak cakap pasal CPUV. Bulan ni memang meriah tau CPUV. Bulan oktober ni sahaja ada 23 CPUV tersangkut dalam blog. Gitu banyak ya. Tapi bak kata kengkawan blogger sekalian, mandul. Earning pun takdelah banyak mana untuk setiap campaign tu. Cukuplah untuk menambahkan jumlah ringgit yang ada. Apa pun, Alhamdulillah, kerana masih ada pulangannya. Insha Allah

Disebabkan banyak yang masuk aku takdelah nak update hari2 CPUV yang masuk. Ni aku share segedebuk kat korang.
Ni yang masih "On Going". Ada banyak juga yang dah credited. So, takmo share yang credited. Dah dapat earning pun setiap campaign tu, dah kira baguslah ya.

Okay...till we meet again
p/s: Kita tengok bulan depan macam mana

6 comments:

My friend say: