Sunday, September 21, 2014

The World Diabetes Day Charity Run & Walkathon 2014

Assalamualaikum...

Selamat petang. Korang rajin tak join acara larian atau jalan kaki? Kalau rajin, meh join ni The World Diabetes Day Charity Run & Walkathon 2014. Acara ni akan berlangsung pada 9 November 2014 di Taman Botani Perdana, Kuala Lumpur. Kat area mana tu ek? 

Aku ni macam berminat je tapi nak join yang walkathon tu je la. Nak berlari tak boleh dah. Hmm..fee RM30 untuk Men and Women Open. Ahai...siapa yang berminat nak join? Kalau ada geng nak juga aku pegi. Kalau takde geng cam tak best je nak pegi. Hihihi..korang berminat? Boleh klik link INI

Okay...till we meet again

6 comments:

  1. insya Allah, kalau berkesempatan mama join tapi walkathon jela...bawak amir berwalkathon...^_^

    ReplyDelete
  2. Salam singgah dan follow sini :D

    ReplyDelete
  3. Kalau tinggal dekat mmg dah nak join... Huhu

    ReplyDelete
  4. menarik ni..ke arah hidup lebih sihat..kan??

    ReplyDelete

My friend say: