Friday, September 19, 2014

The Show Is Begin

Assalamualaikum...

Hua hua hua...takde nak nangis pun tapi nak cakap aku jeles. Hahahah.. Jeles aku bukan dengki lakhanat ke apa. Sekadar jeles dengan kengkawan ELF yang dapat saksikan first stage Super Junior World Tour 6 Super Show 6 yang akan berlangsung petang ni di Seoul, Korea Selatan.
Alahai....sekejap je rasa. Macam baru je lagi pergi Super Show 5, tengok-tengok dah Super Show 6 rupanya hari ni. Wahhhhh..bestnya. Seronoknya ELF yang pergi hari ni.

Harap SJ akan memberikan persembahan yang terbaik dan bertenaga walaupun tau dorang memang tak cukup rehat tu. Hahaha..Tak sabar nak tunggu fancam aksi SJ hari ni. Apa yang aku boleh jamin, mesti ada aksi yang akan buat fans pecah perut gelak sebab SJ kan, bila masa je dorang ni tak kelakar. Dorang nampak berkarisma bila time menyanyi je kot. Selain tu, aku rasa tengok dorang memang nak gelak je. Haih...

Sorry...lately ni aku meroyan bab SuJu dalam blog ni. Maklumlah dah 2 tahun menyepikan dorang ni. Aku pun ikut sepi juga. So..sesekali aku nak meroyan, korang maafkan je la aku ni ya.

Okay...till we meet again

7 comments:

  1. wah..mesti peminat2 mereka nie tengah meroyan nie..hehehehe..

    ReplyDelete
  2. petang ni ke...uwa...nak g korea sekarang jugak..hahaha..ehh..kenapa yesung xde dalam mv mamacita eh?

    ReplyDelete
  3. Sally nak nangis sebab CS konsert dah nak mula...huwaaaa....nak g Manila!!!!!!

    ReplyDelete
  4. peminat SuJu rupanya..anak akak yang umur 7 tahun tu dulu suka SuJu.hehehe..

    ReplyDelete

My friend say: