Monday, September 08, 2014

Siapa Pemilik Kek Ini?

Assalamualaikum...

Hari ni nak bagi teaser gambar birthday cake tapi entri selanjutnya esok baru keluar. Gitu kau...siap ada teaser gitu. Hahaha.

Kalau nak tempah kek ni pun esok aku share ye. Yang pasti kek ni sedap gile. Haa..cuba teka birthday siapa esok yang aku celebrate? Siapa pandai dapat 10 markah. Hahaha

Okay...till we meet again

10 comments:

  1. haaa alaaa yang kat dalam insta tu kan kan ? owner tudung shawlbyus tu ke ? pepandai je dik an ni.

    ReplyDelete
  2. happy birthday kepada empunya kek...kek ainim kot...hehe

    ReplyDelete
  3. owner butik shawl kesayangan anim :P

    ReplyDelete
  4. nak sikit. hehehe..
    sape2 pun tuan empunyanya, happy birthday lah.. hehe

    ReplyDelete
  5. sedapnya kek.. tgh terngidam2 nak makan kek ni.. haha..

    ReplyDelete

My friend say: