Tuesday, September 09, 2014

Siapa Leeyana Rahman?

Assalamualaikum...

I came across my nuffnang. Saja je nak melihat keyword yang orang cari dalam blog. Sekali terjumpa keyword ni. 
"Shawl yang leeyana rahman pakai" Eh? Siapa Leeyana Rahman? Kita tak kenal pun. Kesian kan..aku ni jenis tak kenal sangat instashopper. Maklumlah, aku sendiri jarang follow instashopper melainkan kedai yang betul-betul aku pernah beli atau berminat je. Jadi, memang kurang tahu siapa beliau ini.

So...haruslah carikan siapa gerangan si pemilik nama. Rupanya beliau ialah peniaga online yang menjual dress dan baju-baju yang cantik. Serious, dah la baju yang dijual cantik, orangnya pun cantik jua. Seiring sejalan kata orang. 

Tapi dah kenapa cari kat blog ini? Hmm..I have no idea. Tapi ada satu keyword yang aku tergelak. 'Snow by shawl'. Apakah? Hahaha...gelak terbahak-bahak kita tau. Janganlah buat lawak. Takpelah. Rasanya nak cari ShawlbyVSnow tapi tak sure nama kot. Terus letak keyword tu. Pun boleh..heheheh.

Okay...till we meet again

9 comments:

  1. sy lagi lah tak kenal..
    bab2 shopping online ni mmg ketinggalan jauh. haha

    ReplyDelete
  2. Siapa siapa? Abe pon tak kenal..

    ReplyDelete
  3. Entah. Siapa eh? . Dah tetiba rajin plak google leeyana rahman.uhuk

    ReplyDelete
  4. Kelakar kan baca keyword kat blog hheee

    ReplyDelete
  5. macam-macam yang orang cari yer...hehe

    ReplyDelete
  6. tak pernah check keyword di nuffnang

    ReplyDelete
  7. Akak lagi tak penah keyword kat nuffnang....kurang reti...

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads