Monday, September 01, 2014

Siap Dah Video Tutorial

Assalamualaikum...

Haritu aku ada up entri berkenaan dengan tutorial shawl kat SINI. Ye la, ada orang minta buat kan. Tapi aku cuma buat video untuk projek kali ini. Kisahnya aku, cik kembar dan kengkawan balik dari butik ShawlByVSnow Sabtu lepas. Haa..bila dah beli shawl, haruslah nak kena tahu cari pakaikan.

So..malam lepas balik dari jenjalan tu terus balik ke lab hospital. Kisahnya nak buat tutorial kat bilik on-call. Haha..jadilah. Nak pergi rumah salah sorang kawan tu takde parking la pulak. Dekat sejam jugalah buat sesi tutorial tu. Ulang tayang camane nak pakai. Buat beberapa jenis style dulu. Aku buat yang simple-simple dulu. Supaya semua senang nak faham.

Maaflah kali ini tak dapat nak upload kat blog sebab macam tak berapa proper sangat. Ada gelak tawa hilai kawan-kawan sekali. Aku yang buat pun dok tergelak-gelak disebabkan dorang. Next time aku buat yang proper sikit ya.

Okay...till we meet again

11 comments:

  1. letak kat youtube la lebih mudah.kat blog ni macam slow sikit .biasa la..blog ..kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tak boleh nak letak kat youtube kak Diana. segan

      Delete
  2. ok, esok kalau nak pakai shawl boleh check kat sini nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik kak..kalau tak share video, tutorial bergambar saya share ye

      Delete
  3. ok, nanti bila buat yang lain, letak tau kat blog :)

    ReplyDelete
  4. Boleh ni guna kalau nak pergi jalan2 guna tutorial Ainim ni..

    ReplyDelete
  5. Boleh ni guna kalau nak pergi jalan2 guna tutorial Ainim ni..

    ReplyDelete

My friend say: