Monday, September 01, 2014

Santai Di Hari Cuti

Assalamualaikum...

Selamat pagi. Over sangat nak update blog lambat. Maklumlah, cuti lagi katanya. Hehehe.
image: Google
Hari ni cuti lagi tapi aktiviti masih takde dalam perancangan. Biasalah, bila cik kembar kerja, mana ada aktiviti nak jenjalankan. Duduk rumah je ke? Eh? Hmm...baru je selesai edit gambar aktiviti sabtu dan ahad. Nanti aku share dengan korang ya.

So, hari ni nak buat apa ye? Any idea? Huaa...xkan nak melepet tambah lemak kat rumahkan? Takmo takmo...

11 comments:

  1. Replies
    1. hehe..memang tengah relax pun ni fizi

      Delete
  2. Best nye masih bercuti.. Abe Eraz jugak dah masuk kerja. Terus kena outstation lak tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh? Abe eraz dah keje? Bkn ke sepatutnya cuti

      Delete
  3. bestnya cuti kan..(mood tido golek2 je ni)

    ReplyDelete
  4. Seronok cuti..tapi esok akak nak keje dah..

    ReplyDelete
  5. Kemarin cuti hari ni dah kerja pun...tak puas lak cuti 2 hari jer..hehe

    ReplyDelete
  6. aip..aip.. keje..keje.. hihihi

    ReplyDelete

My friend say: