Friday, September 26, 2014

Salam Jumaat Saiyidul Ayyam

Assalamualaikum...
Image: Google
Selamat pagi semua. Salam Jumaat Saiyidul Ayyam. Oh ya...hari ni dah 1 Zulhijjah kan? Alhamdulillah, lagi beberapa hari melangkah ke hari Wukuf. Ada yang berpuasa sunat 1 Zulhijjah hari ni? Kalau ada, Alhamdulillah. Syabas ya.

Ehem..entri simple je pepagi ni. Tak nak berat kepala. Ewah... yang bercuti hari ni, happy weekends you all. Hari ni excited sikit sebab ada satu barang nak cari untuk esok punya program. Hehehe..semoga segala urusan dipermudahkan oleh Allah SWT.

Okay...till we meet again

3 comments:

  1. Salam Jumaat ainim....semoga dipermudahkan urusan ainim...^_^

    ReplyDelete
  2. Slm Jumaat juga ainim wahh dah dkt nak raya

    ReplyDelete

My friend say: