Saturday, September 20, 2014

Queen Elsa!!

Assalamualaikum...

Hehehe....Masih lagi meroyan sebab Super Show 6 Seoul. Maaflah ya. Hari sabtu yang ceria lagi gembira ni, aku nak share sikit gambar Queen Elsa versi lelaki pulak. Kalau sebelum ni aku share gambar Princess Anna versi lelaki kat SINI, kali ni kita layan pulak Queen Elsa versi lelaki.

Eh..korang jangan terkejut lagi termuntah ya. Aku yang tengok pun ada juga rasa nak lempang laju-laju. Hihihi..nak nangis pun ya juga. Tapikan, bila tengok gambar Queen Elsa ni, tetibe je rasa nak tonton Frozen..eh? Gitu sekali










Credit as tagged

Sorry kalau terganggu dengan watak Elsa pelbagai versi. Ahahahaha

Okay...till we meet again

15 comments:

  1. Kihkihkih...yang 1st tu kira ok la lagi. Yang lain nk termuntah tgk.

    ReplyDelete
  2. salam, dtg bw dan baca entri

    jgn lupa singgah http://macammacamcite.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. Lorh... mmg nk termuntoh hijo akak tengok gelagat dorg ni A Ainim... ehe...

    ReplyDelete
  4. hahaha. mcm2.. kegilaan anak2 sekarang.. hehe

    ReplyDelete
  5. nik singgah dari segmen kak mia :)


    http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. elsa ke tu.. hee.. lawa lagi versi kartun.. opsss

    ReplyDelete
  7. hihi…memang buruk bebeno bila lelaki jadi elsa..lawak pun iya juga :p

    ReplyDelete
  8. Ha..ha..so funny..tak comel lah..

    ReplyDelete
  9. dahsyat penangan frozen nih ... hahahaaa

    ReplyDelete
  10. Adehh pelbagai versi ada hihihihi

    ReplyDelete
  11. ehhh...ehhh....suju niii...pic yang first ni macam teragak agak nampak hee chul tapi mcm bukan.sekali bila scroll ke bawa...confirm suju.haha...mcm2 diorang ni...

    ReplyDelete

My friend say: