Friday, September 05, 2014

Princess Anna Versi Lelaki (Frozen)

Assalamualaikum...

Entri merapu je ni tau. Jangan ingat yang bukan-bukan pulak ya. Korang mesti dah tengok filem Frozen kan? Watak siapa yang korang suka? Anna atau Elsa? Aku suka Anna sebab karakter dia gila-gila dan clumsy. 

Korang mesti ada tengok gambaran Princess Anna versi manusiakan? Ala..ada je yang dipilih untuk menjadi Anna. Siap ada Princess Elsa lagi..dah la muka hampir sama pulak tu. Tapi, korang pernah tengok Princess Anna versi lelaki tak? Kalau tak pernah, meh tengok meh.



Pictures credit as tagged*

Haa..cantik tak? Pandangan mata aku nampak cantiklah. Klaau orang tak tau mesti ingat ni perempuan tulen tapi sebenarnya lelaki. Namanya Kim Heechul, yang memang sangat feminin wajahnya dan dia sendiri pun suka pada kecantikan. Dia boleh rasa tergugat tau kalau ada perempuan lagi cantik daripada tapi jangan salah faham, nampak je muka macam perempuan, dia punya kasar, makkk aiii...

Masa ni ada satu event di Korea dan dia hadir sebagai jemputan. Memandangkan dia sendiri memang sangat sukakan watak Anna, jadi dia memakai kostum Anna. So, berapa markah nak bagi kat abang handsome kita ni? Hahahaha
Aku rasa yang perempuan ni la Elsa..rasanya la kot.

Okay...till we meet again


17 comments:

  1. 5 markah.. ayu lah Heenim oppa

    ReplyDelete
  2. comel...just like girl...kalau tak tau lelaki mesti ramai yang anggap permepuan kan..tergugat ni..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..saya tengok pun terpegun..hihihi

      Delete
  3. lelaki ke...memula memang nampak macam perempuan...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. kan kak aida.. kalau saya lelaki saya jatuh cinta tgk muka dia

      Delete
  5. salam. dua dua suka watak mereka hehhee

    ReplyDelete
  6. Hehe... Korea mmg muka comei2 wpun lelaki..

    ReplyDelete
  7. kalau unnie x gitau..mesti org lain x kan tahu yg heenim oppa tu laki..hahaha

    ReplyDelete
  8. laki korea nih kalau make up jd pompuan pon org tak kan pcaya yg diorang tu llaki.. :D

    ReplyDelete
  9. hee chul..tah pape je dia ni...lawak tengok gelagat dia...hehe

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads