Wednesday, September 10, 2014

Perubahan Kedudukan Alexa

Assalamualaikum...

Kita bercerita je la ya. Takde idea nak buat entri Wordless Wednesday. SO, kalau last week aku ada cerita sedikit peningkatan ranking Alexa selepas jatuh merudum tu, semalam check lagi kot-kot naik.

Hmm..camane nak cakap ya. Secara keseluruhannya naik sikit. Alhamdulillah. Banyak lagi langkah ni nak menapak ke tangga yang tinggi tu. Gayat woi gayat. Haa...camane ni? Rangkin sebelum ni ada kat SINI.
So..inilah kedudukan sekarang ni. Macam aku cakap tadi, naik sikit je la. Jadilah ye..daripada tak naik langsung. Heh. Takpe, mari kita sama-sama berusaha untuk perbaiki kedudukan ya.

Okay...till we meet again

*ini semalam punya screen cap ya

10 comments:

  1. Ok la tu kna rajinkn diri lgi menulis d blog hihihi

    ReplyDelete
  2. tahniah anim semoga terus berjaya...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...semoga ainim terus naik dan naik...dah gayat-gayat tu, harap tak lupakan kami di bawah ni yer...^_^

    ReplyDelete
  4. gud luck dear.... semoga bertambah maju dan jaya

    ReplyDelete

My friend say: