Tuesday, September 09, 2014

Message Daripada Sahabat Lama

Assalamualaikum...

Hari ni kita nak share dengan korang yang kita gembira. Kita gembira sebab adik manja kita yang dah lamaaaa sangat tak jumpa message kita.

Waa..rasa nak nangis terharu. Dah lama tak message dengan dia. Maklumlah, dia dah kawin. Kakak dia ni je tak kawin lagi. Nak ganggu pun segan tau. Manalah tahu adik kita ni busy dengan family baru kan. Berbual dengan dia ni rasa happy macam dapat teddy bear besar je. Hahaha

Jap..sambung cerita nanti ya. Kita nak pergi mengaji. Kang lambat kena marah dengan pak sheikh. Hehehe

Okay..till we meet again

5 comments:

My friend say: