Thursday, September 11, 2014

Logo Protege Mialiana.com

Assalamualaikum...
Perasan tak apa perubahan kat blog aku semalam? Haa..ada satu banner warna pink kat side bar. Haa itu la banner untuk protege Mialiana.com. Semalamkan kak mia ada up entri kat blog beliau. So, aku dah letak dah.

Bila dah ada banner ni kena kuat kerja sikit. Maklumlah, mesti je ada yang nak tengok perkembangan prestasi kami anak didik kak Mia kan. Haa..itu satu peringatan untuk aku tu. Tapi sekarangkan waktu ofis, kita kerja dulu ya. Hihihi

Okay...till we meet again

10 comments:

My friend say:

Nuff Ads