Tuesday, September 02, 2014

Lagi Sehari Je

Assalamualaikum...
image: Google
Alhamdulillah, dapat juga berpuasa hari ini walaupun sebenarnya ada jamuan kemerdekaan kat ofis. Kisahnya, Cik Ainim ni terlupa ada jamuan. Dengan confident berpuasa ganti. Maka, dah berpuasa ganti, takkan nak batalkan pulak puasa tu semata-mata jamuankan? Kuatkan iman...*cakap kat diri sendiri.

Alhamdulillah, bila kita puasa ni, relax je takde rasa lapar. Kalau tak puasa tu, pepagi dah rasa kebulur tau. Ehehe...ada lagi sehari je lagi nak ganti ni. Harapnya dapat habiskan ganti puasa esok hendaknya, jika diizinkan Allah. Tak mahu jadi macam tahun lepas, last minute baru dapat ganti. Keadaan kesihatan selalu tak mengizinkan.

Sekian..catatan diari ganti puasa aku untuk hari ini. 

Okay...till we meet again

9 comments:

  1. Replies
    1. jom lya, kita abiskan cepat ganti puasa

      Delete
  2. selesai ganti puasa rasa lapang dada kan..??

    ReplyDelete
  3. bagusnya ganti puasa awal2..:) nnti klau nak puasa pon puasa sunat je kan..

    ReplyDelete
  4. sy lagi dua hari ni.. ingat nk ganti khamis ni sehari.. minggu depan sehari.. insyaAllah, kalau takde halangan. hikhik

    ReplyDelete
  5. Alhmdulillah.. Sy tinggal shari hritu.. Tp buat msa ni xdpt nk gnti lg.. Sian kt bby..

    ReplyDelete

My friend say:

Nuff Ads